TOP TEMA Online predavanje o zdravoj prehrani i jačanju imuniteta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Zdrava prehrana najvažniji je preduvjet za prevenciju bolesti i održavanja zdravlja. Važna je to činjenica koja se zbog trenutnih okolnosti još više naglašava. Zato se i danas na ovu uvijek popularnu temu održava online predavanje jer svaka dodatna riječ o zdravlju i važnosti podizanja imuniteta nije na odmet. U sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“ predavanje će održati Dragan Gazibara, magistar inženjer prehrambene tehnologije i procesnog inženjerstva koji je svoje bogato iskustvo i znanje o prehrani stekao kao voditelj Odjela prehrane i usluživanja s dijetetikom u Daruvarskim toplicama.
– Zdrava, pravilna i uravnotežena prehrana širok je pojam o kojem se može puno toga pričati. Prvi dio ovog predavanja i korisnih informacija trajat će 15 minuta, a bit će usmjereno na primjenu i konzumaciju pravilne prehrane u situacijama s aktualnim virusom Covid 19. Odnosno, kako poboljšati držanje našeg imunološkog sustava na najvećoj razini – kaže Gazibara.
Dragan Gazibara (FOTO compas.com.hr)
Organizator online predavanja je udruga Krugovi koja je Centar za edukciju, savjetovanje i humanitarno djelovanje, a na njihovoj Facebook stranici predavanje će se i održati, danas, 9. travnja u 18 sati u trajanju od 60 minuta.
– Na Facebook stranici ići će prijenos uživo gdje će slušatelji i gledatelji moći svojim komentarima davati određene sugestije. Od aktualnosti koje treba istaknuti je da u sklopu projekta „Otvorimo vrata zdravlja“ prehrana je jedan od bitnih kotačića koji sudjeluju u cijelom tom mozaiku – rekao je Gazibara.
Predavač i Centar pozivaju sve slušatelje da se pridruže, informiraju te dodatno educiraju o zdravoj prehrani i jakom imunitetu koji su u ovim kriznim trenutcima više nego potrebni. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!