VRIJEDNA DONACIJA Stiglo 17 tisuća komada medicinske opreme

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Stožer civilne zaštite Koprivničko-križevačke županije je primio vrijednu donaciju medicinske zaštitne opreme koju je osigurala tvrtka Podravka d.d. Koprivnička prehrambena tvrtka donirala je 17 tisuća komada zaštitnih i kirurških maski te zaštitnih rukavica koje će Stožer sukladno potrebama rasporediti županijskim zdravstvenim ustanovama.

Donaciju je u ime Podravke predao direktor sektora Korporativna i informacijska sigurnost Marinko Beljo, a u ime Stožera na vrijednoj zaštitnoj opremi je zahvalio načelnik Ljubić koji je tom prilikom istaknuo kako će oprema biti od velike pomoći  u suzbijanju širenja zaraze bolesti COVID-19 uzrokovane koronavirusom.

-Podravka je još jednom pokazala društvenu odgovornost i spremnost na nesebično darivanje koje je u interesu javnog dobra i u ovom slučaju, zaštite zdravlja cjelokupne zajednice. Borba protiv koronavirusa je u punom jeku i ova će donacija pomoći svim našim zdravstvenim djelatnicima kako bi bili sigurni i zaštićeni od zaraze. Zahvaljujemo Upravi Podravke i svim djelatnicima koji u ovim teškim vremenima misle na nas i olakšavaju nam borbu koju ćemo siguran sam uspješno privesti krajukazao je načelnik Ljubić.

Podsjetimo, tvrtka Podravka d.d. je prošlog tjedna u suradnji s Koprivničko-križevačkom županijom osigurala donaciju 500 prehrambenih paketa te proizvode dječje hrane za korisnike usluga gradskih društava Crvenog križa s područja Koprivničko-križevačke županije koji žive u teškim materijalnim uvjetima, a donacijom veće količine medicinskog alkohola i lijekova početkom travnja priključila se i tvrtka Belupo d.d.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!