ŽUPANOVA ČESTITKA Čelni čovjek županije vjeruje u očuvanje radnih mjesta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

KOPRIVNICA – Povodom Međunarodnog praznika rada, koprivničko – križevački župan Darko Koren uputio je čestitku svim građanima. prenosimo ju u cijelosti:
Čestitka povodom Međunarodnog praznika rada
Poštovane građanke i građani,
Obilježavanjem Međunarodnog praznika rada, 1. svibnja, prisjećamo se povijesnih borbi za prava radnika, kao i svih žrtvi koje su doprinijele stvaranju humanijih i pravednijih radnih odnosa i solidarnosti.
U ovom izazovnom vremenu koji je uzrokovala pojava epidemije koronavirusa više nego ikada je važno očuvati radna mjesta. Upravo zbog toga Županijska uprava je uložila maksimalan napor te se uključila u borbu paketom mjera za pomoć županijskom gospodarstvu vrijednim 9,3 milijuna kuna te uspostavom fonda pomoći malim poduzetnicima i obrtnicima u iznosu od četiri milijuna kuna. Vjerujemo kako ćemo ovim izvanrednim gospodarskim mjerama pripomoći svima ugroženima da održe svoje poslovanje i dostojanstveno žive od samostalnog rada.
Čestitamo Vam Međunarodni praznik rada i blagdan svetog Josipa Radnika u nadi da ćemo zajedničkim naporima okončati ove izvanredne okolnosti te očuvati radnička prava, što je civilizacijska vrijednost i zalog za bolju budućnost.
Župan Darko Koren, zamjenici župana Darko Sobota i Ratimir Ljubić te
predsjednik Županijske skupštine Željko Pintar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!