OTVORENI KAFIĆI Bjelovarčani se vratili svojoj najdražoj tradiciji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Današnji dan obilježava nova faza popuštanja mjera u borbi protiv koronavirusa, a mnogi će kao posebno im dragu novost izdvojiti to što su napokon otvoreni kafići. Tako su i u bjelovarskom središtu ponovno oživjele terase. Ugostitelji su na prvu, čini se, zadovoljni.

– Veselimo se što smo ponovno otvorili, sve uvjete smo prilagodili situaciji, a ljudima je još uvijek čudno. Još nema velikog odaziva gostiju, no mi ih pozivamo u naše lokale jer sve je sigurno, tako da se jako veselimo zajedničkoj kavi – kaže Srećko Koljić, voditelj Franza i Arta u Bjelovaru.

smart

I reakcije posjetitelja su pozitivne, iako neki još uvijek nisu našli vremena da kavu u nekom kafiću i popiju.

– Nisam bila na kavi jer nisam stigla, ali svakako ću otići tijekom dana. Vjerujem da će se sve stabilizirati, da ćemo se vratiti u normalu, Bjelovar je mali grad, ljudi su još uvijek u grču, bojimo se za svoje starije sugrađane, ali sigurna sam da će sve biti dobro – uvjerena je Bjelovarčanka Antonija.

Slično razmišlja i njezina sugrađanka Sanja.

– Svi se veselimo, jedva smo dočekali, treba se pridržavati mjera, no važno je da se vratimo normalnom životu. Uostalom, kafići su bjelovarska tradicija i naravno da nam je svima falio odlazak na kavu i sl. – kaže gospođa Sanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!