VRAĆANJE U NORMALU Otvorena bjelovarska gradska blagajna

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Blagajna bjelovarske Gradske uprave ponovno je otvorila vrata. Ta će vijest zacijelo razveseliti prvenstveno umirovljenike, koji su među češćim korisnicima ove gradske usluge.

-Epidemiološka situacija je povoljna, a djelatnici su dobili detaljne upute i pri obavljanju posla pridržavat će se svih mjera predostrožnosti. Iskreno, otkako je blagajna zatvorena, osjetili smo i na računu da nam nedostaje taj novac. Naime, na početku krize napomenuli smo građanima da nećemo biti revni po pitanju naplate računa te da je bolje da pričekaju s plaćanjem dok se situacija s epidemijom ne smiri, što su mnogi i učinili – kaže bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

Iako je epidemiološka situacija povoljna, a u Bjelovaru već tjednima nije zabilježen niti jedan slučaj zaraze koronavirusom, mjere opreza i dalje su na snazi. Stoga iz Gradske uprave mole sve građane da se pridržavaju preporuka Stožera civilne zaštite. Gradska blagajna za sve će korisnike biti otvorena svakog radnog dana od 7, 30 do 14 sati, osim od 10 do 10, 30, kada je predviđena stanka za odmor. Ondje, podsjetimo, građani mogu platiti sve račune koje izdaje Grad Bjelovar, i to bez ikakve naknade.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!