HDZ BBŽ TVRDI Ni najbliži Bajsovi suradnici neće Berinu koaliciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U novom priopćenju HDZ Bjelovarsko-bilogorske županije zaziva ozbiljnu kampanju sa sučeljavanjem programa i poštenu utakmicu u kojoj će, kažu, podastrijeti javnosti što su učinili i što namjeravaju učiniti u sljedeće četiri godine. Dopis naslovljen „Ni najbliži Bajsovi suradnici neće Berinu koaliciju’, koji potpisuje šef županijskih HDZ-ovaca Miro Totgergeli svojevrsni je osvrt na aktualnosti u protivničkom političkom taboru. U njemu se tako HDZ osvrće i na nedavno pogrešno imenovanje nositelja liste Restart koalicije u II. izbornoj jedinici Rajka Ostojića, koji je u izvješću o skupu Restart koalicije, kojemu je domaćin bila stranka Damir Bajs Nezavisna lista, pogrešno potpisan kao Ranko.

-Na druženju naravno nije bio bivši prvi Milanovićev policajac Ranko, a ni Veljko, također bivši ministar poznat kao kupac poljoprivrednog zemljišta u Istri koje je prodao kao građevinsko, već treći Ostojić – Rajko, poznati i ugledni zagrebački liječnik, ali s nikakvim političkim rezultatima. Zbunili su svi ti Ostojići – Ranko, Rajko, Veljko… našeg župana, inače bivšeg ministra u HDZ-ovoj vladi, a sada gorljivog ljevičara pa je pogriješio i zabavio medije – pišu HDZ-ovci.

K tome, HDZ ukazuje i na činjenicu kako bliska suradnica Damira Bajsa, dožupanica Bojana Hribljan, inače potpredsjednica Demokrata, neće poduprijeti Bajsovu Restart koaliciju.

– Svi osim župana Bajsa znaju da Bero nije rješenje, vjerojatno i on sam to zna iako ga podupire, ali da će to javno izreći, plakatirati i zastupati njegova zamjenica, nas u HDZ-u uveseljava, ali s druge strane i zabrinjava – zaključuju HDZ-ovci.

U međuvremenu se, navodi se u priopćenju, Vlada Andreja Plenkovića bavi bitnim stvarima.

-Tako je u prethodna dva mjeseca korona krize, uz ostalo, osigurala potpore za 1753oje poslodavca, odnosno za 11.468 radnika u ukupnom iznosu od 75,5 milijuna kuna samo za područje naše županije – navode u županijskom HDZ-u.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!