HREBAK ODGOVARA Razgovarat ćemo kad Županija postane transparentna kao Grad!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Šef HSLS-a i bjelovarski gradonačelnik oglasio se priopćenjem, reagirajući tako na danas održanu konferenciju za medije koju su održali oporbeni gradski vijećnici. Oni su, podsjetimo, pritom od njega zatražili da na dnevni red iduće sjednice uvrsti točku u sklopu koje će se raspravljati o putnim nalozima bivšeg tajnika gradske Športske zajednice Alena Kiđemeta. Hrebakovo priopćenje, u kojem se obraća direktno bjelovarsko-bilogorskom županu i šefu stranke DB Nezavisna lista, prenosimo u nastavku.

Poštovani župane,

Vidim da ste krenuli stopama Bere i Rajka i odlučili se nabacivati blatom u ovoj kampanji. Kad naša Županija postane transparentna kao Grad Bjelovar, kad ćemo moći pregledavati vaše putne naloge i poslovanje Bjelovarskog sajma, kada ćemo moći vidjeti koliko milijuna kuna ulažete u promociju ili kamo su nestali milijuni kuna za koje je Državna revizija uočila da su sporni, onda možemo govoriti ravnopravno o svemu. Prije toga morate počistiti puno toga ispred svojih vrata.

Žao mi je da ste kao Sanaderov bivši ministar i član Vlade HDZ-a odlučili zakoračiti u ovu kaljužu, ali ja se s vama sigurno neću u njoj koprcati.

Želim vam sve najbolje u kampanji, a mi ćemo prema vama biti korektni i podržavati i dalje sve dobre županijske projekte na dobrobit stanovnika našeg grada i županije.

Budite mi dobri i transparentni, puno sreće u kampanji!

Dario Hrebak,v.r.

Predsjednik HSLS-a

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!