MLADOST ŽDRALOVI Stigla odbijenica za Drugu HNL, no nada i dalje postoji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Za ždralovačku Mladost neizvjesnost se nastavlja. Komisija za licenciranje Hrvatskog nogometnog saveza odbila je zahtjev kluba za ulazak u Drugu HNL. Međutim, nade još nisu potpuno izgubljene jer tu odluku mora potvrditi Izvršni odbor HNS-a, a postoji mogućnost i da donese drugačiju odluku. Ulazak u viši rang natjecanja zapeo je zbog terena na kojem bi Klub s Brda trebao igrati svoje utakmice. Kako njihov nije prikladan, kao alternativu su ponudili Vrbovec što se nije pokazalo dobrim rješenjem, kaže trener Mladosti, Nikola Papac.
– Nama je sporna bila kilometraža. Što se tiče financija i ostalih uvjeta, mi smo ispunili sve uvjete koji su se pred nas postavili za Drugu ligu, osim što nam se 42 kilometra koliko ima do Vrbovca jednostavno ne uklapa. Prihvatljivo bi bilo barem nekih 20 kilometara od mjesta gdje igramo – rekao je Papac.
Stoga je pronađeno alternativno rješenje – stadion NK Bjelovara. Njega je potrebno urediti na što je Mladost i spremna, ističe Papac.
– Na stadionu bi napravili sjedeća mjesta i neke potrebne prostorije, a presvlačili bi se u sportskoj dvorani u školi kao što je nekada bilo kada smo igrali Drugu ligu. Tako da stadion po meni zadovoljava sve kriterije, postavlja se samo pitanje lobiranja jer ima tu i većih klubova – kaže Papac.
Iako u klubu očito imaju plan, ostaje za vidjeti što će u konačnici odlučiti HNS.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!