BJELOVAR SMILE Pošalji osmijeh iz Bjelovara!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Lijep osmijeh je ukras svakog lica i svatko od nas ga želi. Baš zato nedostatak zuba može negativno utjecati na naše samopouzdanje. Bez obzira o kojem se razlogu gubitka zuba radi, postoji rješenje za ovaj problem. O razlikama između zubnih implantata, krunica i mostova razgovarali smo s poznatim domaćim doktorom dentalne medicine Goranom Vidovičem.

Nekoliko je čimbenika koji određuju treba li se odlučiti za implantat ili most. To su: opće zdravstveno stanje pacijenta, stanje tvrdih i mekih tkiva usne šupljine, položaj struktura koje ograničuju, odnosno postavljaju dodatne zahtjeve za implantaciju, stanje postojećih zuba, higijena usne šupljine, motiviranost i želje pacijenta i financije.

Sve to treba uzeti u obzir te pregledati pacijenta, napraviti za početak rendgensku snimku (ortopan), a po potrebi i CT snimku te na temelju svega toga napraviti plan terapije i troškovnik.

U našem dental centru, među najtraženijim tretmanima su keramičke krunice i ljuskice te ortodontske terapije, a posebno smo poznati po uspjesima naših implantoloških terapija. Ukoliko pacijentu nedostaje nekoliko zubi ili je čak bezub, tu je onda revolucionarna implantološka metoda All-on-4 koja nam omogućuje da s minimalno invazivnom terapijom pacijenti dobivaju potpuno nove zube i blistav osmijeh.

Okupili smo tim stručnjaka iz svih područja stomatologije kako bi svojim pacijentima pružili najkvalitetnije stomatološke usluge uz pristupačne cijene.

Na vama je da nas posjetite, a na nama da vam vratimo prekrasan, novi osmijeh na lice, kaže doktor Vidović.

Pošaljite upit ili se naručite na pregled putem telefona. Analizirat ćemo vaše postojeće stanje i želje tijekom pregleda. Predložiti ćemo vam najbolju terapiju i napraviti ponudu.

Analize, pregled, prijedlog terapije i izrada ponude su besplatni.

Odaberite najbolje za svoje zdravlje! Pošaljite drugima svoj novi osmijeh iz Bjelovara.

Vaš tim Dental centra Smile.

 

Dental centar Smile

Franjevačka 12a, 43000 Bjelovar

Tel: 099 333 7621

Email: dental.centar.smile@gmail.com

Web: www.dental-centar-smile.hr


PODIJELI S PRIJATELJIMA!