OTKAZANE MANIFESTACIJE Bazeni spas za općinski turizam

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Zbog aktualne situacije s epidemijom, većina manifestacija koje su na području Općine Veliki Grđevac uobičajene tijekom ljeta, ove su godine otkazane. Iako je mnogim mještanima to teško palo, svjesni su da je to nužno zbog očuvanja zdravlja građana.
– Zapravo su odgođene sve naše tradicionalno velike manifestacije kao što je otvaranje turističke sezone uz koncert. Imali smo dobre planove, ali nisu se ostvarili. No, to ne znači da se sve planirano neće odraditi ove ili još bolje, sljedeće godine – kaže Tomislav Pavlečić, načelnik Općine Veliki Grđevac.
Uz Sajam kreativnosti, otkazan je, na žalost, i najpoznatiji ljetni velikogrđevački program.
– Otkazano je i Kulturno ljeto što je isto tako tradicija koja se odvija na igralištu kod škole. Sve udruge s područja općine nešto su kuhale ili općenito pripremale kako bi počastile svoje sugrađane. Zatim je tu bio i kulturno-umjetnički program, nastup naših i gostujućih KUD-ova – rekao je Pavlečić.
Ono što Velikogrđevčanima i njihovim gostima ostaje za utjehu jesu tamošnji bazeni u sklopu Kulturnog centra Mato Lovrak koji su otvoreni sredinom lipnja i na kojima se čitavo vrijeme traži mjesto više. Pritom se, napominje načelnik Pavlečić, pomno pazi na sigurnosne mjere i preporuke epidemiologa. 

PODIJELI S PRIJATELJIMA!