POMOĆ PODUZETNICIMA Općina pomaže kupnju opreme i izlaganje

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Na svoje poduzetnike nije zaboravilo Veliko Trojstvo koje je raspisalo Javni poziv za potpore male vrijednosti za razvoj malog poduzetništva i jačanje konkurentnog nastupa na tržištu. Općina pomaže u okviru svojih mogućnosti, kaže načelnik Ivan Kovačić.
-Nisu to veliki novčani iznosi, ali svaki iznos dobro dođe i pomaže onima koji su već etablirani poduzetnici, ali i onima koji tek sada kreću – kaže Kovačić.
Mali poduzetnici od Općine mogu povući do deset tisuća kuna za uređenje i opremanje poslovnog prostora, kupnju opreme i alata te kupnju softvera, a do dvije tisuće za sudjelovanje na sajmovima i izložbama. Ukupno je u proračunu osigurano 200 tisuća kuna, a zainteresirani trebaju voditi računa o roku prijave.
-Upozoravamo poduzetnike da vode brigu o tome da se riznica, i naša i državna, zatvara obično već oko 1. prosinca do 15. prosinca i da na vrijeme podnesu zahtjev, a sve mogu vidjeti na našim stranicama – napominje Kovačić.
Javni poziv je otvoren do 11. prosinca, osim ako se za to namijenjenih 200 tisuća kuna ne iskoristi i prije toga, što će ovisiti o broju zahtjeva.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!