KTŠ BJELOVAR Novo izdanje ljetopisa posebnije od dosadašnjih

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Komercijalna i trgovačka škola Bjelovar objavila je svoj 14. po redu ljetopis. No, ovaj pogled u minulu školsku godinu nešto je drugačiji od svih dosadašnjih, prvenstvo zbog činjenice što ljetopis nije tiskan, već je dostupan online, kaže ravnateljica škole Nataša Vibiral.
– Kao što je ova godina bila isprekidana štrajkom pa zatim s nadoknadama i ukinutim praznicima tako je nenadano i završila jednog petka, a mi smo se prebacili na online nastavu. Možda je u skladu s ovom godinom i ovaj naš prvi online ljetopis – rekla je Vibiral.
Novi ljetopis donosi popis i fotografije svih razreda te detaljan pregled svih važnih događanja u protekloj školskoj godini.
– Jedna od zanimljivih stvari je i to što se u ljetopisu prisjećamo našeg prvog Erasmus plus projekta u kojem su učenici tri tjedna bili na stručnoj praksi u Milanu. Srećom, vratili su se prije svih ovih pandemičnih ograničenja – kaže Vibiral.
S obzirom na to da u izradi ovoga puta nisu bili ograničeni brojem stranica, ovogodišnji ljetopis je još sadržajniji i bogatiji od prethodnih. Službena promocija, ako epidemiološke prilike dozvole, bit će održana u listopadu, a ljetopis se već sada može prelistati na web stranici škole.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!