CIJELI DAN Knjižnica se vratila na puno radno vrijeme

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Svi ljubitelji dobrog štiva više ne moraju razmišljati kada će posuditi neku novu i zanimljivu knjigu jer u bjelovarskog knjižnici Petar Preradović to je ponovno moguće tijekom cijelog dana. Knjižnica se vratila u puno radno vrijeme što znači da je onom ljetnom došao kraj.
– Iako ljeto još nije završilo, naše ljetno radno vrijeme je. Tako da će knjižnica, odjel za odrasle, studijski odjel, čitaonica tiska i dječji odjel raditi od osam do 19 sati, a svaku subotu od osam do 13 sati – rekla je ravnateljica Vjeruška Štivić.
Područna knjižnica Nova Rača otvorena je od osam do 15 sati od ponedjeljka do petka dok bibliobusna služba s radom kreće kada i početak nove školske godine.
Iako su epidemiološke mjere već dobro poznate, nije na odmet ponoviti pravila ponašanja kojih se u knjižnici i dalje treba pridržavati.
– Pri ulasku u naše prostore obavezno je imati masku, također na ulazu stoji dezinfekcijsko sredstvo i korisnici se trebaju pridržavati mjera propisane udaljenosti – kaže Štivić.
Ravnateljica pohvaljuje dosadašnje ponašanje korisnika i vjeruje kako i dalje neće biti nikakvih problema. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!