DOBRA PRAKSA Općina osigurala tisuću kuna za svakog studenta

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKA PISANICA – Studentima s područja Velike Pisanice smiješe se lijepe vijesti. Naime, Općina je raspisala javni poziv namijenjen redovnim i izvanrednim studentima u cilju pružanja jednokratne novčane pomoći. Kako bi dobili novčanu pomoć, studenti moraju imati prijavljeno prebivalište na području općine, a njihove obitelji moraju imati sve podmirene obveza prema Općini Velika Pisanica po bilo kojoj osnovu.
– Općina Velika Pisanica, neovisno o mjerama vezanim za Covid-19, nastavlja sa svojim programima. Tako i ove godine nastavljamo sa skromnom pomoći našim studentima. Svi koji se jave na natječaj moći će ostvariti jednokratnu potporu iz našeg općinskog proračuna – kaže načelnik Fredi Pali.
Visina jednokratne novčane pomoći odredit će se prema broju prijavljenih studenata i financijskim sredstvima u proračunu, no okvirni iznos koji će studenti dobiti poznat je.
– Radi se o financijskoj potpori od tisuću kuna koju dajemo svim našim studentima – rekao je Pali.
Treba napomenuti kako pravo na pomoć nemaju studenti koji su u akademskoj godini 2020./2021. ponovno upisali istu akademsku godinu. Svi ostali pozvani su da se jave i prijavnicu dostave najkasnije do 16. listopada. (D. Aleksić)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!