ODGOĐENA MANIFESTACIJA Ostaje upitno tko je najuzornija Hrvatska seoska žena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR/PITOMAČA – Pandemija je presudila još jednoj manifestaciji – državnom izboru za najuzorniju seosku ženu koji se 17. listopada trebao održati u Pitomači, a na kojem je bjelovarsko-bilogorske boje trebala braniti Ždralovčanka Ivana Plašć. Udruga Uzorne hrvatske seoske žene na otkazivanje se, kažu, odlučila jer im je zdravlje kandidatkinja i sudionika na prvom mjestu. Otkazivanjem državnog izbora Plašć nije razočarana. Bila je, priznaje, i iznenađena time koliko dugo se razmišljalo o njegovom održavanju.
FOTO: FACEBOOK OBITELJ PLAŠČ
– U jednu mi je ruku i olakšanje što državni izbor za najuzorniju seosku ženu neće biti održan jer bi mi bilo izuzetno žao da se takva manifestacija na kraju obilježi kao novo žarište. To bi trebao ostati pozitivan primjer lijepog druženja, seoskog načina života i povezivanja ljudi diljem Hrvatske – rekla je Plašć.
Plašć se stoga nada da će priliku za predstavljanje imati sljedeće godine.
– Nama je rečeno da sve kandidatkinje koje su ove godine bile kandidatkinje ostaju iste i za nagodinu. Po meni je to bilo sasvim logično rješenje – kaže Plašć.
Ivana Plašć i ima što prezentirati – od zimnice koju radi sama, preko svoje poljoprivredne proizvodnje – magarećeg mlijeka, pa do hobija – veslanja na neretvanskom Maratonu lađarica. (D. Mlinac)

PODIJELI S PRIJATELJIMA!