SOLIDARNOST Proizvođač mandarina bjelovarskoj bolnici donirao tonu voća

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U trenutačnoj situaciji u kojoj se svi nalazimo, očuvanje zdravlja je prioritet. Svježe voće i povrće svakako nam pomažu u tome. Dobro to znaju i članovi OPG-a Ostojić iz Ploča koji su nesebično odlučili donirati tonu mandarina bjelovarskoj Općoj bolnici. Već su dugo Ostojići stalni gosti u Bjelovaru, a prodajući svoje proizvode, zbližili su se s Bjelovarčanima i odlučili im dati podršku u njihovom nesebičnom radu. Dobru suradnju imaju i s Gradom Bjelovarom koji im je organizacijski pomogao u njihovom naumu. A koliko će mandarine značiti osoblju najbolje zna prvi čovjek bolnice, ravnatelj Ali Alouch.
Marijo Ostojić, vlasnik OPG-a iz PLoča donirao je bolnici tonu mandarina
-Čast mi je zahvaliti vam u ime bolnice i u svoje osobno ime na ovoj vrijednoj donaciji koja osim što pokazuje materijalnu vrijednost, pokazuje i ljudsku stranu koja j ejoš vrijednija – kazao je ravnatelj dodavši kako je svaka pomoć zdravstvenom sustavu u ovoj teškoj situaciji dobrodošla, a naročito ovako humana. A što ih je nagnalo na taj čin dobrote i vrijedne donacije, istaknuo je sam Marijo Ostojić.
-Zbog ove teške situacije u kojoj se nalazimo zbog koronakrize, a naročito medicinske sestre i liječnici, osjetio sam potrebu donirasti tonu mandarina. To nije velika financijska pomoć, ali je od srca. Zahvalio bih se i svim građanima Bjelovara koji mene pomažu s tim što kupuju naše poljoprivredne proizvode – kazao je Ostojić.
Ostojići u Bjelovaru, uz manadarine, prodaju i ostalo sezonsko voće poput smokvi i lubenica. Budući da je u njihovom kraju konkurencija velika, svakako im je lakše ostvariti plasman na drugom kraju zemlje gdje su u manjini. Bjelovarčani to itekako cijene jer domaće uzgojeno voće sve je traženije i cjenjenije.
Suradnjom su zadovoljni i u Gradu Bjelovaru, a bjelovarski dogradonačelnik Igor Brajdić je istaknuo kako je ovo dokaz da ima i dobrih stvari koje je donijela koronakriza. Svakako jedan dokaz je i što su se ljudi više okrenuli domaćim, lokalnim proizvodima.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!