OGLASILI SE IZ GRADA Evo kakva je situacija s provođenjem nastave u IV.OŠ

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Iz Grada Bjelovara na adrese medija je stiglo priopćenje o trenutnoj situaciji u IV. osnovnoj školi Bjelovar za koju su, kažu u Gradu, neki mediji objavili da od sljedećega tjedna prelazi na on-line nastavu. U Gradu napominju kako je riječ o neutemeljenoj informaciji, za koju Stožer civilne zaštite Grada Bjelovara, ali i Stožer Bjelovarsko-bilogorske županije nisu donijeli Odluku niti dali preporuku.

-Nastava u Bjelovaru održava se uredno i u skladu s postojećim epidemiološkim stanjem u gradu, koje u posljednje vrijeme ne ide na lošije. Gradski i županijski Stožer redovito prate situaciju, djeluju prema tome i surađuju kako bi zaštitili naše građane. Tako će biti i u sljedećim danima koji su pred nama i koji nose nove izazove. Stoga ćemo u suradnji sa županijskim Stožerom održati sastanke na kojima će se donijeti odluke, primjerene razvoju situacije – poručuju iz Grada.

Podsjetimo, jučer se gradom pronijela vijest kako bi spomenuta škola mogla na online nastavu. Kako smo već pisali jučer, to je školi predložila lokalna epidemiologinja, i to nakon što se se među učenicima dva razreda pojavili simptomi koji ukazuju na respiratorne infekcije. Tim je učenicima savjetovano da obave testiranje na koronavirus, a članovima njihovih obitelji da ostanu izolirani do prispijeća nalaza. Načelnica bjelovarskog Stožera civilne zaštite i bjelovarska zamjenica gradonačelnika još jučer je za Klikni.hr potvrdila kako zatvaranja škole do daljnjeg nema.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!