VRIJEDNA PRIZNANJA Zlatne kune najuspješnijima u 2019.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U Županijskoj komori Bjelovar danas su dodijeljena priznanja najuspješnijim trgovačkim društvima u 2019. godini na temelju ekonomskih pokazatelja, ali i ugleda pojedinih tvrtki te njihova doprinosa županijskom gospodarstvu u cjelini. Kandidatom za dobivanje ovog prestižnog priznanja postaje se isključivo izvrsnošću u poslovanju, a Županijska komora Bjelovar ih dodjeljuje u namjeri da ih nagradi te potakne na održavanje kontinuiteta uspješnosti, ali i kao primjer i poticaj i ostalim poduzetnicima.

U kategoriji malih trgovačkih društava, priznanje je dobila Gradnja Invest d.o.o. iz Bjelovara koja je osnovana 2007. godine. Počevši kao mala tvrtka, s vremenom postaje vodeća tvrtka u prodaji svih vrsta građevinskog materijala.

Za svoje uspjehe u kategoriji srednjih trgovačkih društva, plaketu Zlatna kuna dobila je tvrtka Intra lighting d.o.o. iz Čazme koja je specijalizirani  proizvođač arhitekturnih rasvjetnih tijela i svjetlosnih sustava za poslovne i javne prostore, trgovine i trgovačke centre, hotele i dr.

U kategoriji velikih trgovačkih društava, plaketa je uručena Primi Commerce d.o.o. iz Bjelovara, najvećem nacionalnom proizvođaču namještaja, koja je ovu nagradu primila treći put zaredom.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!