STIGLI REZULTATI Potvrđeno 117 novih slučajeva zaraze

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Na području Bjelovarsko-bilogorske županije potvrđeno je 117 novih slučajeva zaraze koronavirusom. 50 novozaraženih osoba s područja je grada Bjelovara, 27 novooboljelih osoba s područja je grada Daruvara, 14 novozaraženih osoba s područja je grada Čazme, po šest novih slučajeva zaraze koronavirusom zabilježeno je na područjima gradova Garešnica i Grubišno Polje, pet novozaraženih osoba s područja je općine Hercegovac, četiri novooboljele osobe s područja su općine Rovišće, tri novozaražene osobe s područja su općine Sirač, a po jedna novozaražena osoba s područja je općina Veliki Grđevac i Dežanovac.
Na COVID odjelu bjelovarske Opće bolnice trenutno su na liječenju 54 pacijenta oboljela od koronavirusa, od kojih je njih pet na respiratoru. Također, osam pacijenata je na opservaciji, odnosno za njih se čekaju nalazi jesu li pozitivni na koronavirus ili ne.
U samoizolaciji je u županiji 2321 osoba.
Pozivamo naše građane da budu odgovorni i nose medicinske ili zaštitne maske, drže distancu, peru ruke te da se pridržavaju svih propisanih nužnih epidemioloških mjera, poručuju iz Stožera.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!