BRONCA ZLATNOG SJAJA Čestitke stižu sa svih strana

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Sjajne hrvatske rukometašice danas su u Danskoj odigrale još jednu maestralnu utakmicu na Europskom prenstvu. Kraljice šoka pobijedile su domaću ekipu Danske 25:19 i osvojile europsku broncu! Feštalo se na terenu, kasnije u svlačionici, a velik feštu djevojke najavljuju nakon povratka u Hrvatsku. Jer, definitivno su je zaslužile. Odmah nakon utakmice čestitke su počele stizati sa svih strana. Među prvima brončanim rukometašicama je čestitao predsjednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković.

-Uime Hrvatskoga sabora i osobno upućujem iskrene čestitke svim rukometašicama, izborniku Nenadu Šoštariću i kompletnom stručnom stožeru na osvojenoj povijesnoj brončanoj medalji na Europskom prvenstvu u izravnoj borbi protiv domaćina Danske. Tijekom cijelog prvenstva, a posebno u današnjoj utakmici, pokazale ste čvrstinu, srčanost i pozitivan stav i ostvarile sjajan rezultat koji nitko nije očekivao. Hvala vam na radosti koju ste donijele svima nama u ova izazovna vremena. Vaša brončana medalja ima zlatni sjaj. Želim vam još puno uspjeha na budućim natjecanjima – poručio je Jandroković.

Osim Jandrokovića, čestitke rukometašicama je uputio i premijer Plenković, Hrvatski olimpijski odbor, čestitka je stigla i iz Dinama, od braće Sinković, Hrvatskog košarkaškog saveza, Hrvatskog nogometnog saveza…


PODIJELI S PRIJATELJIMA!