U Trojstvu još jedna promjena stranačke košulje!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKO TROJSTVO – Tekstovi koje smo objavili u petak i subotu, na temu izbora u Velikom Trojstvu, izazvali su lavinu komentara. Kako spomenutih, potencijalnih kandidata za načelnika, tako i žitelja te općine koju su se rado uključili u raspravu. Jer činjenica je da se spominje velik, ako ne i rekordan broj kandidata koji bi se mogli uključiti u trku za načelničku fotelju. Nije trebalo dugo vremena proći da na objavljeni tekst koji možete pročitati OVDJE reagira i spomenuti Tomislav Bedeković. Podsjetimo, nakon priča u kuloarima da je jedini SDP-ov vijećnik u Općinskom vijeću Veliko Trojstvo, Tomislav Bedeković, promijenio stranačku košulju u onu Demokrata, kontaktirali smo Bojanu Hribljan, potpredsjednicu te stranke.
-Da, Tomislav Bedeković je u Demokratima. Budući da on nije zainteresiran, mi nećemo imati svojeg kandidata za načelnika, no znamo koga ćemo podržati, a koga nećemo. Zasigurno će to biti netko iz lijeve opcije, a sigurno ne HDZ ili DP, potvrdila je Hribljan u petak za Klikni.hr. No, iako je bila potpuno uvjerena u to što nam govori, njezine riječi nisu bile istinite. Barem tako tvrdi Tomislav Bedeković u demantiju koji nam je poslao.
-Opovrgavam izjavu da sam u stranci Demokrati. Trenutno sam nezavisni i u pregovorima sam za izlazak na lokalne izbore. No, s kime, bit ćete obaviješteni na vrijeme – kratko je poručio Bedeković i još jednom potvrdio nagađanja kako će lokalni izboru u Velikom Trojstvu biti itekako pikantni.
 

PODIJELI S PRIJATELJIMA!