Mislili ste da je kraj demantijima? E pa nije…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što smo nedavno objavili tekst u kojem Tomislav Bedeković, nekadašnji SDP-ov vijećnik, potom član Demokrata ima primjedbu što ga je potpredsjednica te stranke u tekstu obavljanom u petak navela kao kandidata s liste Demokrata u Velikom Trojstvu, on je poslao demanti u kojem pojašnjava kako više nije član te stranke, odnosno kazao je da opovrgava riječi Bojane Hribljan. Nedugo zatim, na našu mail adresu stigao je novi demanti. Onaj Demokrata koji potpisuje tajnik te stranke, Davor Dobrović. Prenosimo ga u cijelosti.
Na vašem portalu u članku https://www.klikni.hr/aktualno/2021/02/15/novi-obrat-pred-izbore-u-trojstvu-jos-jedna-promjena-stranacke-kosulje/, navedena je nepotpuna informacija koja čitatelje vašeg portala, a i građane, može dovesti u zabunu.
U trenutku davanja izjave za vaš portal u petak 12.02.2021, Tomislav Bedeković je bio član Demokrata, što je gospođa Hribljan i izrijekom potvrdila, ne znajući za njegove planove.
U subotu 13.02.2021. gospodin Bedeković je obavijestio gospođu Hribljan o prestanku članstva u DEMOKRATIMA.
Gospodin Bedeković se nije potrudio u izjavi za vaš portal pojasniti stvarne okolnosti, stoga vam se obraćam s molbom da ispravite krive činjenice u članku.
U trenutku davanja izjave za vaš portal u petak 12.02.2021, gospođa Bojana Hribljan, predsjednica RP Sjeveroistok DEMOKRATA nije imala nikakva saznanja o planiranom izlasku gospodina Tomislava Bedekovića iz stranke. O izlasku iz stranke obavijest je poslao u subotu 13.01.2021.

PODIJELI S PRIJATELJIMA!