Pala je ostavka, Opća bolnica Bjelovar dobiva novo vodstvo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Kako je i najavljeno, na današnjoj sjednici Upravnog vijeća Opće bolnice Bjelovar dr. Ali Allouch podnio je ostavku na mjesto ravnatelja, a vršiteljicom dužnosti ravnateljice imenovana je šefica Odjela za pedijatriju, dr. Ivanka Fehir Radanović.

-Na samom početku sjednice dr. Allouch je predao neopozivu ostavku te je v.d. ravnateljicom imenovana dr. Fehir Radanović, s tim da će se primopredaja dužnosti održati 30. kolovoza – kazao nam je predsjednik bolničkog Upravnog vijeća dr. Emanuel Modrić.

Primarijus Allouch Opću bolnicu Bjelovar vodio je ljeta 2016. godine, nakon što je država Bjelovarsko-bilogorskoj županiji vratila upravljačka prava nad bolnicom. Na čelu bolnice Allouch je zamijenio dotadašnjeg sanacijskog upravitelja Zorana Seleša koji je tadašnjem Upravnom vijeću stavio mandat na raspolaganje. Dr. Allouch u telefonskom razgovoru za naš je portal kratko prokomentirao odlazak sa čela bolnice.

-Ostavku sam podnio iz osobnih razloga i sve je proteklo u kulturnom i civiliziranom tonu. Vraćam se svome poslu na kirurgiji i veselim se što ću sada opet imati više vremena za svoje pacijente – kazao je dr. Allouch.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!