Hrebak odgovorio na prozivke da Dan grada liči na kram

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Bjelovarčani su već navikli da krajem rujna na korzu mogu kupiti domaće proizvode. Manifestacija koju su pokrenuli pčelari kao poklon gradu prerasla je u mini sajam proizvoda lokalnih proizvođača u čemu imaju i podršku gradske uprave koja im je izložbene kućice iznajmila za kunu. Mogućnost izlaganja nakon pandemijske stanke pozdravlja i jedan od vjernih izlagača.

-Napokon smo nakon gotovo dvije godine mogli izložiti naše proizvode i naše sugrađane upoznati s onim što mi nudimo – kaže bjelovarski pčelar Milan Jantolek.

Međutim, ono što je većini građana zapelo za oko nisu ni med ni sir ni rukotvorine već plastične igračke, plišanci, odjeća i obuća zbog čega su mnogi postavili pitanje je li se to tržnica preselila na korzo i primijetili kako gradski rođendan nalikuje na kram. Gradonačelnik se pravda da za to nije on kriv.

-Moram reći da nisam baš s tim jednim dijelom zadovoljan, ali nije do nas nego je do javnog natječaja. Kada objavite javni natječaj onda se može svatko javiti. Možda to drugi put trebamo malo drugačije posložiti, ali ne možemo nikome zabraniti sudjelovanje ako je prošao na javnom natječaju – kaže Hrebak i najavljuje će ubuduće više pažnje posvetiti administrativnom dijelu i ograničiti mogućnost sudjelovanja.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!