SDP-ovci nisu uspjeli organizirati sjednicu županijskog Predsjedništva

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Za jučer zakazana sjednica Predsjedništva SDP-a Bjelovarsko-bilogorske županije ipak se nije održala jer se, kako nam je kazao županijski stranački povjerenik Damir Đuran, nije skupilo dovoljno članova Predsjedništva. Ponovni pokušaj okupljanja SDP-ovci će organizirati ovih dana, nakon čega će o svemu izvijestiti javnost, kratko nam je kazao Đuran.

Podsjetimo, glavna tema sjednice trebali su biti unutarstranački izbori, koji su zakazani za sredinu studenog. No, stvari su se dodatno zakomplicirale nakon previranja u vrhu stranke i izbacivanja pojedinih članova. Kako doznajemo, to nije najbolje sjelo nekim SDP-ovcima u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koji su najavili napuštanje stranke. To je već učinila Sandra Frčo, SDP-ova kandidatkinja za županicu na prošlim lokalnim izborima.

I dok lokalni kuloari bruje o nezadovoljstvu u svim stranačkim organizacijama u BBŽ osim u Daruvaru, glavni tajnik SDP-a Vedran Babić kaže kako te informacije nisu stigle do Iblerova trga u Zagrebu.

-Do sada smo zaprimili samo jednu ispisnicu iz Bjelovarsko-bilogorske županije, onu Sandre Frčo. Nitko drugi nije najavio izlazak iz stranke – kazao nam je Babić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!