Policija se oglasila o prosvjedu ispred Zavoda za javno zdravstvo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Današnji prosvjed protivnika cijepljenja ispred zgrade županijskog Zavoda za javno zdravstvo u Bjelovaru okončala je policija koju su pozvali zaposlenici Zavoda nakon što su ih prosvjednici pokušali spriječiti da po isteku radnog vremena izađu iz zgrade. Kako smo ranije izvijestili OVDJE, prosvjednici su na ulaz u prostor Zavoda postavili plišane igračke i upalili lampaše, a prema riječima v.d. ravnatelja Zavoda Vedrana Trupca, gurnuli su čistačicu koja je igračke pokušala ukloniti kako bi zaposlenici Zavoda mogli izaći na ulicu.

Iz PU bjelovarsko-bilogorske su nas izvijestili kako slučaj nasrtanja na ženu nije prijavljen policiji te kako su se prosvjednici nedugo nakon dolaska interventne policije razišli. Policija je na kraju pomogla u sklanjanju igračaka i lampaša, kako bi zaposlenici automobilima mogli izaći iz dvorišta Zavoda.

Podsjetimo, s prosvjednicima smo razgovarali i prije nego što su krenuli prema Zavodu. Kazali su nam kako su izašli na ulicu jer se protive najavljenoj mogućnosti cijepljenja protiv koronavirusa djece u dobi između 5 i 11 godina.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!