Pacijenti odlučili: BBŽ ima najbolje ginekologe i plastičnog kirurga!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Već osmu godinu zaredom, portal najdoktor.com objavio je popis najboljih doktorica i doktora u Hrvatskoj. Posebnost ove liste je što je ona sastavljena po izboru pacijenata koji prema svojim iskustvima i jesu najbolji ocjenjivači svojih doktora.

Kriteriji za uzimanje komentara u obzir bili su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara pri čemu se neargumentirani komentari nisu uzimali u obzir. Isto tako, kao i proteklih godina, komentari koji su se odnosili na vrijeme čekanja i osoblje nisu se uzimali u obzir iz razloga što u mnogim slučajevima doktorice i doktori ne mogu birati osoblje niti utjecati na broj pacijentica i pacijenata.

Na popisu najboljih, našli su se i doktori iz Bjelovara i to samo u kategoriji „ginekolozi“ – Romana Švaljek-Toth, Alen Šelović i Nikola Galkowski.

– Biti naj doktor prije svega predstavlja jedno veliko zadovoljstvo i nagradu za rad, ne samo u jednoj godini već i kroz cijeli staž. No, moram priznati, puno više su me ganuli sada naknadni pozitivni komentari na objavu, napisani od strane mojih pacijentica. To je važno, vidjeti mišljenje dugogodišnjih pacijentica kojima sam ili pratio trudnoću ili nekim operativnim zahvatom spasio bebu. Njihovi komentari daju mi želju i volju da s takvim radom nastavim i dalje – kaže Nikola Galkowski koji je u svom poslu 30 godina.

Galkowski, kaže, spada u one liječnike koji su svojim pacijentima dostupni 24 sata dnevno.

– Moj je telefon otvoren za sve, a ne samo moje pacijentice. Dat ću savjet i mišljenje svakome kome mogu pomoći jer i nakon 30 godina rada živim svoj posao. Hvala svima koji su moj rad prepoznali, a ja se nadam da ću i u budućnosti u svom poslu moći pružiti najbolje od sebe – zaključuje Galkowski.

Nema Bjelovarsko-bilogorska županija samo najbolje ginekologe jer na popisu najboljih našao se i Bojan Ignatovski, plastični kirurg iz Daruvara.

– Jako mi je drago biti na popisu najboljih doktora jer u glasovanju sudjeluju isključivo pacijenti. Ne može nitko od pacijenata napisati da ima dobro iskustvo, ako nema. Komentari koji su me doveli na popis samo su dokaz da dobro radim svoj posao, stoga mi je čast biti proglašen jednim od najboljih plastičnih kirurga – rekao je Ignatovski koji se na popisu najboljih našao već četvrtu godinu zaredom, a u svom je poslu također 30 godina.

Strast i želja za dobrim rezultatima Ignatovskom su velika motivacija.

– Važno je da klijenti budu zadovoljni jer između njih i nas koji se bavimo ovim poslom stoji novac koji je jednako zanimljiv i pacijentima i estetskim kirurzima. Za novac koji tražimo moramo učiti kvalitetnu uslugu. Od svega se srca zahvaljujem svima koji su glasovali za mene jer to me samo obvezuje da sljedeće godine budem jednako ili još bolji te da u Hrvatsku iz svijeta uvodim nove tehnike i znanja – zaključuje.

Iako u medicini postoje brojne grane, čini se da su u BBŽ najprepoznatljivija tri ginekologa i jedan plastični kirurg. Oni, kao i svi drugi pohvaljeni doktori svoj posao rade kvalitetno i s ljubavlju pa pozitivnih komentara njihovih pacijenata neće nedostajati ni sljedeće godine. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!