Bivša ravnateljica šokirala kolege – uzalud ste skupljali dokumente

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Poništava se javni natječaj za izbor i imenovanje pročelnika službi, voditelja-odgovornih osoba ustrojstvenih jedinica na mandat od četiri godine u Općoj bolnici Bjelovar od 16.prosinca 2021.godine objavljen u ,,Narodnim novinama”, pri Hrvatskom zavodu za zapošljavanje, na oglasnoj ploči i web stranici Opće bolnice Bjelovar www.obbj.hr. 

Kratka je to obavijest na službenim stranicama bolnice objavljena danas iako ima nadnevak donošenja prije dva dana, u ponedjeljak, očito nakon sjednice Upravnog vijeća. Tadašnja ravnateljica dr. Ivanka Fehir Radanović takvu je odluku donijela nakon što nije izabrana za ravnateljicu, odnosno, uoči ostavke kao vršiteljice dužnosti koju je odmah podnijela.

Pozvala se na mogućnost da natječaj poništi djelomično ili u cijelosti bez obrazloženja – što je i učinila.

Dr. Fehir očito je raspisala natječaj u nadi da će bolnica dobiti ravnatelja/ravnateljicu ovaj tjedan pa će novi (stari) ravnatelj moći izabrati svoju ekipu – 25 šefova odjela, službi… Kako se to nije dogodilo, odlučila se za poništenje pa neka si budući ravnatelj raspiše svoj natječaj.

Takva se odluka čini korektnom prema novoj upravi koju bolnica željno očekuje. U razgovoru s dr. Emanuelom Modrićem, predsjednikom Upravnog vijeća, pitali smo kad se može očekivati novi natječaj za ravnatelja i napokon izbor osobe na puni mandat, diplomatski je odgovorio da s natječajem neće žuriti. Još nema kandidata koji može dobiti četiri glasa, ili nešto drugo?


PODIJELI S PRIJATELJIMA!