Smijenjen Bajsov bivši ravnatelj, završio na bolovanju, određena mu i zamjena

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – U prosincu je raspisan pa ekspresno poništen natječaj za 25 šefova različitih službi u Općoj bolnici Bjelovar. Sad već bivša v.d. ravnateljica Ivanka Fehir-Radanović krenula je u potragu za novim voditeljima odjela i djelatnosti, no uslijed strke oko otvaranja ponuda za ravnatelja bolnice, natječaj je poništila. U međuvremenu se i sama povukla s čela bolnice, a zamijenila ju je kolegica Sanela Grbaš-Bratković koja je najavila kako novog natječaja za voditelje odjela neće biti tako skoro.

No, ovih dana ipak se odlučila na jednu promjenu. Na čelo Odjela za opću kirurgiju postavila je dr. Mladena Kovačića, umjesto dr. Alija Alloucha koji se na to mjesto vratio nakon što se povukao s čela bolnice u kolovozu prošle godine.

-Tu sam odluku donijela u dogovoru s ostalim kolegama s tog odjela. Složili smo se kako je dr. Kovačić najbolji izbor te da će dobro surađivati s Upravnim vijećem i vodstvom bolnice – kazala nam je u kratkom telefonskom razgovoru dr. Grbaš-Bratković.

Dr. Allouchu ta novost očito nije dobro sjela jer je, kako doznajemo, danas nije došao na posao te je otvorio bolovanje.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!