Hrebak odgovorio Dragašević: Čujem mrmljanje iz kuloara lokalne političke močvare

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Županijska vijećnica Dubravka Dragašević danas se na svojem facebook profilu osvrnula na izgradnju projekta ‘Terme Bjelovar’ (članak možete pročitati ovdje).

Na odgovor gradonačelnika Hrebaka vijećnica Domovinskog pokreta nije trebala dugo čekati.

-Evo ga, krenuli su prvi kritičari. Pet godina ekipa kojoj sam na čelu upravlja gradom Bjelovarom. Radili smo to svim srcem i bez ikakvih afera, a svi naši projekti kao što su EU projekti, obnove Borika, bazena, vrtića, škola, ukidanja prireza… dokazali su našu viziju i sposobnost, ali isto tako i održivost svih projekata. Neki dan komentiram sa svojom ekipom da će čim objavimo vijest da je izdana građevinska dozvola za toplice, da će svi krenuti đonom na nas, jer smo već čuli mrmljanje iz kuloara lokalne političke močvare tipa što ako naprave toplice, kako ćemo ih tek onda pobijediti?

Gušt je gledati kako se novopečeni instant lokalni političari, veliki vizionari bez ikakvih rezultata drže lekcije o feasibilnosti bjelovarskih toplica, iako su svjetski renomirane tvrtke iz područja turizma dale svoje mišljenje o pozitivnim učincima koje toplice mogu imati na razvoj grada Bjelovara.

Kažu zašto ne gradite tvornice!? Pa zato što više nismo u komunizmu kad su gradovi odnosno država gradili tvornice. I to govori član Domovinskog pokreta. Ovakvo politikantstvo već dugo nisam čuo od nekog političara.

P.S. kad smo kod feasibilnosti, naše toplice nemaju niti jednu plinsku cijev. Cijela energetika je zatvorena preko solara, dizalica topline i potencijala same tople vode. Dakle, projekt je zeleno tranzicijski i digitalno inovativan, sve ono što se traži kroz NPOO.
OK, jedno vrijeme je Bajs bio protiv, toplica, sada je i DP protiv toplica, čekamo dalje, bit će njih još… Naša snaga su argumenti, a ne politikantstvo! – napisao je gradonačelnik Hrebak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!