Djelatnici pojedinih tvrtki zadovoljno trljaju ruke, otkrivamo tko će dobiti najizdašnije uskrsnice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Tko će u džep ovaj mjesec staviti dodatan dar svojih poslodavaca? Cijene divljaju pa svaka dodatna kuna dobro dođe. Bradu tako glade zaposlenici Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije kojima će nekoliko stotica uljepšati Uskrsni ugođaj.

Nešto malo izdašnija je BBŽ koja je radnicima dodijelila bon od 600 kuna. Bonovi su dodijeljeni 131 zaposleniku, među kojima nisu župan i njegovi zamjenici jer su dužnosnici na to i nemaju pravo. Zaposlenici županije su isti iznos dobili i prošle godine.

S druge strane, Grad je svoje zaposlene počastio s 500 kuna uskrsnice.

Izdašne su i tvrtke, a kao jedna od najizdašniji i ove se godine pokazala tvrtka “KTC”.

– Tvrtka KTC isplatila je svojim djelatnicima uskrsnicu u iznosu od tisuću kuna. Uz uskrsnicu u financijskom iznosu već tradicionalno svih 1500 djelatnika primilo je na dar šunku i jaja. Time se Uprava želi zahvaliti na predanom radu i svojim djelatnicima čestitati blagdan Uskrsa – poručili su iz KTC-a.

Osmijeh na lice sigurno je stavljen i djelatnicima “Kudumije” kojima je isplaćena uskrsnica od 400 kuna. Inače, kod Kudumije radi gotovo 90 ljudi.

– Prije smo slagali i poklanjali neke poklon pakete u kojima se nalazila šunka, vino i slično, no ove godine odlučili smo dati novac kako bi ljudi sami odlučili kako će uskrsnicu potrošiti – rekao nam je Dario Kudumija.

Uobičajenu praksu za blagdane ima i tvrtka “Stimo” koja je za svojih 20-ak zaposlenika pripremila 600 kuna u naravi, i 1000 kuna u novcu.

Svi ovi iznosi samo će poboljšati blagdanski stol pa tradicionalnih jela poput šunke, jaja i luka neće nedostajati. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!