[FOTO] Mladost u ‘el clasicu’ pokazala tko je gazda u gradu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

ŽDRALOVI – Danas je na stadionu ‘Brdo’ u Ždralovima odigran veliki derbi 3. HNL Sjever između domaćina Mladosti iz Ždralova i NK Bjelovara.

NK Mladost Ž. – NK Bjelovar 2-0

MLADOST Ž. – Srbljanović, Herceg, Abramović, Brezina, Džijan, Žabec, Jakšić, Guja, Behram, Ivetić, Čovo.

BJELOVAR – Gavarnović, Ljevar, Nikolić, Kosanović, Arap, Okić, Pranjić, Fajić, Nikolić, Šantalab, Hajdarović.

Na novom stadionu u Ždralovima na kojem je jučer postavljeno 800 novih sjedalica natiskalo se gotovo tisuću ljudi koji su došli pogledati drugoplasiranu Mladost i trećeplasirani Bjelovar.

Bjelovar je dobro ušao u susret i dva puta iz daljine su igrači trenera Bilobrka dobro zagrijali golmana Srbljanovića. Nakon uvodnih minuta Mladost preuzima inicijativu, ali bez ozbiljnih prigoda. U 28. minuti Behram ubacuje u šesnaesterac Bjelovara gdje se u gužvi najbolje snalazi Džijan i zabija za 1-0. Do poluvremena Mladost je imala inicijativu, ali bez konkretnih prigoda. Obje momčadi su u prvom poluvremenu ostale puno toga dužne mnogobrojnoj publici.

U nastavku utakmice se opet krenulo žustro s obje strane, ali bez veće povezanosti u igri. No, u 70. minuti sjajan udarac Žabeca brani vratar Bjelovara Gavranović, a na odbijeno loptu naletava Čovo i zabija za 2-0.

Do kraja utakmice vodila se velika bitka na sredini terena gdje je Mladost bila bliža trećem pogotku nego Bjelovar svom prvom.

Ovom pobjedom Mladost je nastavila veliki niz od osam utakmica u kojima je sedam puta slavila i samo jednom remizirala. Bjelovaru je ovo prvi poraz ove polusezone.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!