Hrebak: Ostao sam šokiran fotografijama jame koje ste objavili. Tražim hitnu reakciju!

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Velika jama ispunjena vodom koja je nastala ispred obiteljskih kuća uslijed radova na kanalizaciji u naselju Jošine, a o čemu je Klikni.hr u petak pisao, izazvala je i reakciju kod gradonačelnika Hrebaka koji je izjavio da je ostao šokiran i ljut kada je vidio fotografije na našem portalu.

-Vidimo sam fotke na vašem portalu. Ne znam kako je moguće da se to dogodi. To pitanje nije direktno za mene već za upravu Vodnih usluga i gospodina Bišćana koji vodi projekt aglomeracije. Oni moraju voditi brigu o svim gradilištima u gradu. Ja sam svjestan da ih ima puno otvorenih, no međutim moraju ih češće obilaziti. Kako im je to promaklo ne znam – kazao je Hrebak i nastavio.

-U svakom slučaju tražit ću izvješće kako se vodi projekt aglomeracije u tom dijelu grada. Moram priznati da sam bio poprilično šokiran i ljut nakon toga jer ono, kako sam vidio po slikama kako jesu, mislim da je to stvarno jedan loš način realizacije projekta. Tražit ću da se više prate gradilišta i da se takve stvari više ne događaju – naglasio je gradonačelnik Hrebak.

Zoran Bišćan voditelj projekta aglomeracije i član uprave ‘Vodne usluge’ izjavio je da navedene radove izvodi tvrtka Kograd iz Pitomače, a nadzor vodi ‘Prostor Eko’.

-Precrpna stanica se tamo radi i sada se čekaju dijelovi koji kasne. Obavijestili smo Kograd da hitno postave zaštitnu ogradu i osiguraju područje – kazao je Bišćan.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!