Za vikend veliki BOK show u Bjelovaru! Navojec na Alfi najavio što će se sve događati

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Goran Navojec oporavio se od upale pluća i jutros je došao u Bjelovar zbog BOK festa. Nakon jutarnje kave s velikim bjelovarskim glumcem Bogdanom Diklićem gostovao je na Alfa radiju gdje je najavio brojna sutrašnja događanja na BOK-u.

-Iako sam zapravo došao nepozvan i samo sam vam banuo na vrata, zahvalan sam Alfa radiju i Klikni.hr-u što tako pratite naš kulturni događaj – kazao je u svome duhu Navojec te nastavio.

-Sutra ćemo imati dva događaja i jedan događaj prekosutra, dakle u nedjelju. To su događaji koji se ne događaju u kazalištu, makar ljudi koji rade u kazalištu će sudjelovati u svemu tome. Dakle, sutra u 10 sati u salonu namještaja ‘San’ je velika, svjetska izložba glumaca na kojoj će sudjelovati brojni glumci, a jedan od njih je i Emir Hadžihafizbegović koji je dolazi u Bjelovar s predstavom ‘Sjećaš li se Dolly Bell’. Ta izložba glumaca graniči sa duhovno religijskim spektaklom i mora se to doći vidjeti – kazao je u svome duhovitom stilu Navojec i nastavio.

 

BOK turnir u Dvorani europskih prvaka

-Nakon toga već u 11 sati na korzu će početi moto alka. To je običaj još iz mog djetinjstva, to jest sjećam se da su nas roditelji vodili na moto alku i to nam je bio veliki događaj. Zadnjih desetak godina članovima Moto kluba Bjelovar, koji su naši domaćini, odmjeravaju snage s našim glumcima i glumicama i pokušavaju pogoditi u sridu – kazao je Navojec i nastavio.

-Ove godine naš rukometni BOK turnir posvećujemo velikoj pobjedi od prije 50 godina bjelovarskog Partizana. Igramo njima u čast u 11 sati u Dvorani europskih prvaka. Bit će raznih umjetnika, pjevača, glumaca. Upravo sam dobio poruku da će igrati i izbornik rukometne reprezentacije Hrvoje Horvat kao i njegov otac Hrvoje koji je bio prvak Europe i olimpijski pobjednik. Naš gradonačelnik Hrebak također će doći i imat će ekipu političara. Dakle, ako ništa drugo dođite barem vidjeti oznojene političare – istaknuo je Navojec.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!