Petar Dragojević i Tedi Spalato na Terezijani pjevaju najveće Oliverove hitove

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Ovogodišnja Terezijana će, barem što se glazbenog programa, biti zaista posebna. Nakon što je potvrđen dolazak Željka Bebeka, Željka Samardžića, Petra Graše i Majki,  Turistička zajednica Bilogora-Bjelovar  objavila je da će 18.6. na paviljonu nastupiti legendarni Oliverovi ‘Dupini’ s Petrom Dragojevićem i Tedijem Spalatom.

-Legendarni Oliverovi “Dupini”, Petar Dragojević i Tedi Spalato donose u Bjelovar najljepši in memoriam glazbeni program kao počast jednom, jedinom i neponovljivom Oliveru Dragojeviću. Njegov glas i njega nitko ne može zamijeniti, no unatoč tome uvjereni smo da će ovi sjajni glazbenici koji su bili vezani za Olivera i prošli određeni put s ovim istinskim glazbenim ambasadorom Hrvatske, „pjevati“ Olivera na isti način, onako kako je i on sam pjevao i nastupao diljem domaćih i stranih pozornica.
Bit će to večer s Oliverom koja će vam zasigurno ostaviti jak i upečatljiv emotivni dojam, baš onako kako bi to želio i sam Oliver – naveli su iz TZ Bilogora-Bjelovar.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!