Niste čuli za Dane krumpira u Hercegovcu, rakijanje u Siraču… e, sad ćete znati sve o njima

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Župan i predsjednik Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Marko Marušić danas je s direktorom Turističke zajednice Bjelovarsko-bilogorske županije Marcelom Medakom potpisao ugovore za dodjelu potpora regionalnim i lokalnim događajima za 2022. godinu.

– Mi smo po prvi puta udružili sredstva Županije sa sredstvima Turističke zajednice BBŽ. Konkretno, riječ je o iznosu od 300 tisuća kuna od kojih je 100 tisuća osigurala Županija, a 200 tisuća Turistička zajednica BBŽ – napominje. Potporu je dobilo 26 manifestacija. Načelnik Hercegovca Boro Bašljan u ime svih potpisnika ugovora zahvalio je na novčanoj pomoći za organizaciju manifestacija diljem županije.

– To je dobar pokazatelj da se vidi da se u našoj županiji, u svim našim malim općinama i gradovima, tijekom godine vrijedno radi i nastoji dovesti što veći broj posjetitelja na naše manifestacije – naglašava. Za svaku manifestaciju potrebno je izdvojiti znatna sredstva, ističe Bašljan te zaključuje kako stoga svaka pomoć puno znači. S tim se slaže i direktorica Turističke zajednice Daruvar Papuk, Ivana Plažanin Vuković.

– To ćemo iskoristiti puno više u marketinške svrhe. Na taj način će naše manifestacije biti puno vidljivije, ali i obogaćene s dodatnim sadržajima – navodi. Rezultat toga bit će, smatra Plažanin Vuković, veći broj posjetitelja koji će s manifestacija odlaziti zadovoljniji.

Među sretnim dobitnicima ove nagrade našli su se i Terezijana, Advent u Bjelovaru, Daruvaru i Garešnici, Vinodar, Eko sajam u Čazmi, Bok fest, Dani šljiva i rakije u Siraču, Jesen na Bilogori i mnogi drugi.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!