Nove cijene ulaznica na velikogrđevačkim bazenima, otkrivamo i koliko stoje dodatni zabavni sadržaji

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

VELIKI GRĐEVAC – Nova kupališna sezona nedavno je otvorena u Velikom Grđevcu, a interesa kupača ne manjka, ističe ravnateljica Kulturnog centra Mato Lovrak, Zvjezdana Galkowski.

– Bazen u Velikom Grđevcu počeo je s radom 10. lipnja, nešto ranije nego inače s obzirom da je voda grijana, već se tada moglo kupati. Vrijeme nas je poslužilo pa možemo reći da je bilo već dosta kupača, zadovoljni smo odazivom – kaže. A s novom sezonom stigle su i nove cijene ulaznica.

– Korekcija je mala napravljena s obzirom da su one dosad bile niže nego na drugim bazenima tako da vjerujemo da to neće biti problem. Zbog poskupljenja smo bili prisiljeni to učiniti, ali vjerujemo da to neće odbiti naše posjetitelje i da će oni u jednako velikom broju kao i dosad dolaziti na velikogrđevački bazen koji doista pruža kvalitetnu uslugu i da će moći uživati u vodenim radostima – naglašava. Otkriva koliko će posjetitelji ubuduće morati izdvojiti za ulaznicu za velikogrđevačke bazene.

– Za odrasle je cjelodnevna ulaznica 25 kuna, za djecu do 12 godina 15 kuna. Moram napomenuti da smo radili i korekcije u korist naših kupača, naime podigli smo broj godina do kojih je cijena jeftinija, prije je to bilo do deset godina. Isto tako, od ove godine djeca do šest godina imaju besplatan ulaz, a dosad je to bilo do pet godina. Poludnevna ulaznica za odrasle je 15 kuna, a za djecu do 12 godina deset kuna. To se odnosi na vrijeme od 9 do 13 sati u dopodnevnim satima i od 17 do 21 sat u večernjim satima. Organizirani posjeti koji obuhvaćaju i Kulturni centar Mato Lovrak i kupanje su deset kuna po osobi – otkriva. Cijene su u odnosu na prošlu godinu porasle za pet kuna- navodi ravnateljica te otkriva koliko će zainteresirani morati izdvojiti u slučaju da žele koristiti neke od dodatnih sadržaja.

– Korištenje teniskog terena s reketima i lopticama je 50 kuna po satu, a 35 kuna s vlastitim reketima. Odbojka je 20 kuna po satu, žeton za stolni tenis i stolni nogomet je pet kuna, stolni tenis sat vremena plaća se 20, odnosno 15 kuna s vlastitim reketima i lopticama. Biljar je 20 kuna sat vremena, kao i badminton. Korištenje ležaljke naplaćuje se deset kuna. Tim se dodatnim sadržajima u Velikom Grđevcu ponose – kaže Galkowski.

– Mislim da smo mi jedini bazen u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji koji nudi rekreacijske sadržaje poput tenisa i odbojke, mislim da nas to izdvaja od ostalih bazena i da je to jedna dodatna vrijednost kako bi se cjelodnevni boravak obogatio dodatnom rekreacijom osim plivanja – ističe Galkowski te navodi koje je radno vrijeme bazena.

– Radno vrijeme je od 9 do 21 sat, a petkom do 23 sata što uključuje noćno kupanje. Oni koji petkom dođu u 17 sati imaju mogućnost do 23 sata biti na bazenu za samo 15 kuna – otkriva. Svi koji su željni osvježenja i dobre zabave pozvani su da dođu na bazene u Veliki Grđevac!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!