Grad angažirao poznatu konzultantsku tvrtku za Terme Bjelovar

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Grad Bjelovar angažirao je konzultantsku tvrtku koja će ubuduće voditi računa o dijelu poslova vezanih uz Terme Bjelovar, uključujući i prijavu na natječaj putem kojem bi za bjelovarske toplice novac trebao biti osiguran iz Nacionalnog plana oporavka i otpornosti (NPOO).

-Vjerujemo našim kadrovima, no nismo ništa željeli prepuštati slučaju. Mislim da stvari mogu funkcionirati puno bolje kada udružimo snage s nekom renomiranom tvrtkom, kakva i jest tvrtka izabrana na natječaju – kaže bjelovarski gradonačelnik Dario Hrebak.

A riječ je o kompaniji PriceWaterHouseCoopers (PwC), jednoj od najjačih tvrtki tog tipa u Hrvatskoj i u Europi, s jako puno iskustva na projektima poput Termi. Oni su dali najpovoljniju ponudu na natječaju, u iznosu od 169 tisuća kuna s PDV-om.

-Sada imamo vrhunski tim odličnih konzultanata koji će se baviti Termama, od Gark Konzaltinga koji je, primjerice, radio na projektu dolaska Ikee u Hrvatsku, zatim je tu HTL Horwath, jedna od najjačih europskih tvrtki vezanih uz turizam, a sada i PwC, tvrtka koja je vrlo iskusna u ovakvim strateškim projektima. Mislim da smo izabrali prave ljude koji će nam pomoći da ispunimo ovaj svoj san – kaže Hrebak.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!