I hrvatski karataši za pripreme odabrali Daruvarske toplice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Dugogodišnja uspješna suradnja Daruvarskih toplica sa Hrvatskim karate savezom okrunjena je potpisom četverogodišnjeg ugovora o suradnji u području priprema sportaša, s ciljem što kvalitetnijih nastupa na brojinim sportskim natjecanjima.

“Nastavak i jačanje suradnje s Hrvatskim karate savezom, koji je u proteklom periodu realizirao gotovo 2.500 noćenja i više od pola milijuna kuna prihoda snažan je vjetar u leđa za još intenzivniji razvoj i pozicioniranje Daruvarskih toplica kao centra izvrsnosti u segmentu sportskih priprema klubova i reprezentacija”, istaknuo je ravnatelj Daruvarskih toplica Ratko Vuković te dodao da je osim brojnih sadržaja potrebnih za kvalitetne sportske pripreme, sportašima potreban I adekvatan tretman u slučaju ozljeda tijekom priprema. U Daruvarskim toplicama na raspolaganju im je stručni tim Odjela za prevenciju i rehabilitaciju sportskih ozljeda, što je vrlo bitan faktor, s obzirom da na pripremama često dolazi do raznih ozljeda lokomotornog sustava.

U odlične uvjete koje Daruvarske toplice pružaju za kvalitetne sportske pripreme uvjerili su se brojni nosioci odličja sa svjetskih i europskih prvenstava, među njima Ivan i Anđelo Kvesić, Lucija Lesjak, te mnogi drugi karataši različitih uzrastnih kategorija od kadeta, juniora, mlađih seniora i seniora.

Četverogodišnji ugovor potpisan je u subotu uz nazočnost predsjednika Hrvatskog karate saveza, Davora Cipeka, župan Bjelovarsko-Bilogorske županije Marka Marušića i ravnatelja Daruvarskih toplica Ratka Vukovića sa suradnicima.

Foto: ustupile Daruvarske toplice


PODIJELI S PRIJATELJIMA!