[FOTO] Prvi domaći poraz nogometaša Bjelovara

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

NK BJELOVAR – NK ZRINSKI 0-1 (Pejić, 33. minuta)

BJELOVAR: Iličević, Motika, Pranjić, Nikolić, Šantalab, Šantić, Jurčević, Lucas, Kočiš, Serdarušić, Radošević. 

ZRINSKI JURJEVAC: Stanić, Moises, Salapić, Vrdoljak, rebenja, Miletić, Raguž, Milić, Pejić, Ljulj, Tadić 

NK Bjelovar je do ovoga kola bio hit prvenstva te je kao drugoplasirana momčad 2. HNL dočekao četvrtpolasiranu ekipu Zrinski. Trener domaćih Luka Bilobrk ovoga tjedna za portal Klikni.hr je izjavio da im dolazi do sada najjača ekipa u goste i bio je potpuno u pravu. 

Zrinski se predstavio kao prava, snažna momčad s čvrstom igrom i dobrom organizacijom, dok je s druge strane momčad Bjelovara igrala poprilično sporo s previše nepotrebnim kompliciranja u veznom redu. 

Zrinski je poveo u 33. minuti pogotkom Patrika Pejića. Naime, Miletić je s desne strane ubacio centaršut kojeg domaći igrači ne izbijaju nego spuštaju loptu na nogu Pejiću koji s desetak metara matira vratara Iličevića. Pred kraj poluvremena Bjelovar je izvršio pritisak pred vratima gostiju, ali bez prave prigode, štoviše gosti su pred sam kraj prvog djela odigrali odličnu kontru, ali vratar Iličević je spasio novi zgoditak. 

U nastavku utakmice Bjelovar je imao više loptu u nogama, ali bez konkretnih šansi. Jedino treba izdvojiti odličnu prigodu Šantalaba koji se sam našao na drugoj stativi nakon ubačaja te s pet metara pucao glavom, ali je promašio cijeli gol. 

Pred kraj utakmice Bjelovar ni nakon brojnih izmjena nije uspio izvršiti jači pritisak pred golom gostiju tako da su gosti zasluženo otišli doma s tri boda. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!