Upravno vijeće postrožilo kriterije, evo što je novi uvjet za budućeg šefa Doma za starije

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Upravno vijeće Doma za starije osobe Bjelovar raspisalo je novi natječaj za ravnatelja. Od budućeg šefa te ustanove traži se, među ostalim, da ima završen specijalistički diplomski stručni ili diplomski sveučilišni studij, najmanje pet godina radnog iskustva, a po prvi put među uvjetima je i izrada plana i programa za četverogodišnje mandatno razdoblje na čelu Doma.

Podsjetimo, natječaj je ponovljen nakon neuspjelog rujanskog natječaja na koji se javilo četvero kandidata – Marija Šola, Lidija Novosel, Mirjana Mrak Jelić i jedna osoba iz Zagreba. U međuvremenu je Marija Šola, dotadašnja v.d. ravnateljice Doma povukla prijavu jer se ispostavilo da ne zadovoljava zakonske uvjete za vođenje Doma, a ostalih troje kandidata nije dobilo zeleno svjetlo Upravnog vijeća koje je natječaj odlučilo ponoviti. Hoće li netko od kandidata ovoga puta zadovoljiti njihove uvjete znat će se najkasnije do kraja studenog, kada se kandidati moraju dobiti informaciju o ishodu natječaja.

Podsjetimo, nakon odlaska Marije Šole s čela ustanove, za vršiteljicu dužnosti ravnateljice imenovana je zaposlenica Doma Andrijana Poljan, diplomirana ekonomistica i zaposlenica ustanove.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!