Naši najpoznatiji Brazilci Diogo i Diego prognoziraju ishod današnje utakmice

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Tko još u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji ne zna za blizance Dioga i Diega! Brazilska braća igraju nogomet u Hajduku iz Hercegovca te rade u lokalnoj tvornici za preradu krumpira u čips, a stanovnike naše županije osvojili su svojim ponašanjem i zaraznim osmijehom.
Uvijek raspoloženi, spremni za razgovor i pomoć, nisu nam odbili dati prognozu četvrtfinala Svjetskog prvenstva u Katru između Hrvatske i Brazila. Malo su zastali, kao da im je bilo nezgodno što će priznati da navijaju za svoju domovinu, a ne za zemlju u kojoj su tražili i dobili priliku za bolji život.
‘Jako volimo Hrvatsku, ali Hrvati nemojte se na nas ljutiti, navijat ćemo za Brazil, to je naša domovina.’
Ne slažu se oko rezultata, ali obojica tipuju na pobjedu Brazila u 90 minuta…
‘Brazil pobjeđuje 3:1, za nas zabijaju Neymar, Richarlison i Vinicius Junior, a za vas Petković’, rekao je Diogo, dok je Diego dodao: Bit će 2:0, oba gola daje Neymar.’
Smatraju da Brazil odlazi do kraja, a u finalu će pasti aktualni svjetski prvak Francuska.
‘Bit će teško, ali Brazil uzima titulu. Igramo odlično prema naprijed, kao uvijek. Igramo sjajan nogomet i nitko nas ne može zaustaviti’, uvjerena su braća.
O hrvatskoj reprezentaciji imaju samo riječi hvale.
‘Uvijek na velikim natjecanjima igrate dobro. Navijali smo i za Hrvatsku dok se nije susrela s Brazilom. Šteta što ovo nije finale.
Hrvatska igra dobro, čvrsto, primate malo golova, sjajna obrana, a najbolji su vam iskusni igrači Luka Modrić i Ivan Perišić.’ (Danijel Starešinčić/Bjelovarski list)


PODIJELI S PRIJATELJIMA!