Najstariji aktivni nogometaš u Hrvatskoj ima savjet za Dalića kako srušiti Argentinu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivan Bandur (76) je najstariji aktivni nogometaš u Hrvatskoj. I ne, to nije šala. Bandur je predsjednik i registrirani nogometaš NK Hajduk iz Lipovog Brda, svake godine prođe liječnički pregled koji nogometaši moraju imati i vrlo često nastupi za svoju momčad. 

Kaže da najčešće igra špicu i onda pokuša zadržati loptu u napadu dok se ostali ne priključe jer je, kako kaže, odavno izgubio na brzini i snazi. 

Ovog velikog zaljubljenika u nogomet pitali smo kako prati Svjetsko prvenstvo i što očekuje od današnje utakmice s Argentinom. 

-Kako ne bi pratio Svjetsko prvenstvo, sve pratim. Ovo je strašan uspjeh, polufinale u takvoj konkurenciji, pa to je strašno. Dalić je superman, ali ja bi mu savjetovao da se protiv Argentine drži sastava i taktike kao i protiv Brazila. Smireno, držat loptu i čekat svoju prigodu. Kasnije kada se ovi stariji umore, opet ubaciti svježe, poletne igrače. Mislim da bi kasnije mogli Peković i Livaja zajedno ući. Petković malo povučenije, Livaja skroz gore, zašto ne – kaže nam Bandur. 

-Dečki su fenomenalni. Vidi se zajedništvo, dišu kao jedan i kao takve jako nas je teško dobiti. Drago mi je i što nema bahatih izjava, što su na zemlji. Vidi se da to Dalić drži sve pod kontrolom. Kažem, neka se krene kao protiv Brazila, a onda ih iznenaditi s promjenama – zaključio je Bandur. 

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!