Županija osigurala besplatni prijevoz za sve osnovnoškolce koji putuju na nastavu

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Nakon što je Županijska skupština u srijedu dala suglasnost za potpisivanje sporazuma, danas su župan Marko Marušić i i predsjednik Uprave Čazmatrans – Nove d.o.o. Damir Pavlović potpisali Okvirni sporazum o prijevozu učenika osnovnih škola kojima je Bjelovarsko-bilogorska županija osnivač. Sporazum se, nakon provedenog otvorenog postupka javne nabave, potpisuje za razdoblje od dvije godine, a vrijedan je 24 milijuna kuna bez PDV-a.

-Pristigle su dvije ponude. Prva je bila Čazmatransova koji se zadržao u tih 24 milijuna kuna, a druga je bila ponuda Slavonija busa koja je bila devet milijuna kuna viša. Na ovaj način ćemo djeci putnicima iz škola kojima je županija osnivač osigurati besplatni prijevoz. Bez obzira na cijene, to nikada nije bilo upitno – pojasnio je župan Marušić dodavši kako škole kojima je Županija osnivač pohađa 6500 djece, a njih više od 50 posto su putnici.

Da će svoj posao obavljati kvalitetno prilikom potpisivanja sporazuma naglasio je predsjednik Uprave Čazmatrans – Nove d.o.o. Damir Pavlović.

-Možemo obećati da ćemo svoj posao obavljati odgovorno te da ćemo djecu prevoziti sigurno i kvalitetno. Trenutno smo u fazi potpisivanja ugovora o nabavi 25 autobusa tako da ćemo uskoro i obnoviti vozni park – kazao je Pavlović otkrivši kako je u ovaj posao Čazmatrans ušao sa svojim partnerima, a to su Molnar travel i Autoprijavoz Milak.

 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!