[VIDEO/FOTO] Pala je gradska vlast: Maškare zavladale Bjelovarom…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Iako u zadnji čas, maškare su danas ipak zavladale Bjelovarom, a zamjenik gradonačelnika Igor Brajdić predao je ključeve grada dječjoj gradonačelnici Ivi Lijović. 

Podsjetimo, portal Klikni.hr jučer je objavio članak u kojem, između ostalog, piše da će Bjelovar biti jedini grad u županiji koji neće imati organizirani fašnik za male maškare u centru grada što je izazvalo burne reakcije brojnih roditelja (članak možete pročitati ovdje)

Nakon toga u poslijepodnevnim satima iz Gradske uprave krenula je hitna organizacija fašnika te se danas uspješno i veselo okupilo oko 500 maškara iz bjelovarskih dječjih vrtića, a sudjelovali su članovi OSIT-a. 

 

-Danas je vrhunac fašnika i veselo smo se okupili. Sa mnom je ovdje i mala gradonačelnica Iva Lijović kojoj ću predati ključeve grada. Inače, ja bi se ovim putem ispričao zbog toga što smo ove godine malo zakasnili s organizacijom. Možda sam osobno trebao to organizirati malo prije, ali nisam nikada to do sada organizirao. To je uvijek do 2019. godine organiziralo ‘Društvo naša djeca Bjelovar’ koji volontiraju i kojima se zahvaljujem na svemu što rade. Onda je 2019. godine to organizirala zamjenica gradonačelnika Valna Bastijančić Erjavec pa smo imali dvije godine koronu. Zato preuzimam odgovornost što je sve ovako bilo na brzinu, ispričavam se, ali uspjeli smo u suradnji s Društvom naša djeca Bjelovar, Turističkom zajednicom, a najveći teret podnio je Upravi odjel za obrazovanje i sport – poručio je dogradonačelnik Brajdić.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!