Ključ u ruke: Osnovna škola u Trojstvu dobila novi kombi za učenike

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Osnovna škola Veliko Trojstvo od danas je u vlasništvu novog kombija vrijednog 36 tisuća eura koji će školi služiti za prijevoz učenika. 

Ključeve novog kombija ravnateljici Sanji Vranješević uručio je župan Marko Marušić, a novo, moderno vozilo sufinancirali su Bjelovarsko-bilogorska županija i Općina Veliko Trojstvo. 

-Danas smo uručili ravnateljici novo kombi vozilo koje je vrijedno nešto više od 36 tisuća eura. Hvala i Općini Trojstvo na sufinanciranju kombija. Sada će se 33 mališana voziti u novom, sigurnom kombiju. Riječ je, dakle, o pet okolnih naselja gdje nema autobusne linije. Inače, to je jedno od tri kombi vozila koje planiramo kupiti ove godine. Tako ćemo sufinancirati kupnju novog vozila u osnovnoj školi u Daruvaru, zatim u osnovnoj školi u Bereku i na taj način osiguravamo što bolji i sigurniji prijevoz naših mališana – kazao je župan Marko Marušić. 

Ravnateljica Vranješević istaknula je važnost novog vozila za školu. 

-Prvi kombi koji je naša škola dobila je star 15-ak godina, već je na izmaku i novo vozilo smo dugo čekali, no zahvaljujući odličnoj suradnji naše Županije i naše Općine dobili smo na poklon vozilo koje nam je bilo potrebno. Ovaj novi kombi našoj djeci znači jako puno, posebno djeci i roditeljima u naseljima gdje linija Čazmatransa ne pokriva prijevoz. Sada će roditelji, a i mi, znati da nam djeca sigurno dolaze u školu – kazala je ravnateljica Vranješević. 

Načelnik Općine Veliko Trojstvo Marko Kutanjac istaknuo je da Općina sufinancirala novo vozilo s 18 tisuća eura te da će ga isključivo škola moći koristiti. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!