U tijeku je rekonstrukcija Starčevićeve ulice. Evo zašto ovoga puta…

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

BJELOVAR – Upravo je u tijeku rekonstrukcija dijela Starčevićeve ulice na kojoj rade marljivi radnici sa svojim strojevima. 

Vjerojatno se pitate, pa jel nije ta ulica doživjela rekonstrukciju prije šest mjeseci. 

Stoga, krenimo ispočetka.

U kolovozu prošle godine postavljen je novi sloj asfalta na Ulicu Ante Starčeviće što je bjelovarske porezne obveznike koštalo 500 tisuća kuna. Građani su sa zadovoljstvo pozdravili rekonstrukciju ulice koja više desetljeća nije doživjela nikakvo ulaganje niti obnovu. No, samo šest mjeseci nakon rekonstrukcije -šok. Asfalt je počeo poprilično pucati na više mjesto o čemu smo prvi pisali prije deset dana.

Pucanje asfalta samo šest mjeseci nakon obnove razljutilo je građane, ali i gradonačelnika Hrebaka koji nam je tada rekao da je odmah kontaktirao naručitelja radova, a to su Vodne usluge koje su pak odmah kontaktirale izvođače radova – tvrtku Coming s ciljem da se naplati garancija ili da tvrtka u što kraćem roku dovede asfalt u kvalitetno stanje. 

Radnici tvrtke Coming užurbano rade u Starčevićevoj ulici i kako doznajemo od dogradonačelnika Igora Brajdića sve će biti završeno u roku od dva dana. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!