Tko od poznatih dama iz BBŽ ima najprovokativniji profil na društvenim mrežama?

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Što nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo, izreka je koja najbolje ilustrira našu ovisnost o Facebooku, Instagramu, TikToku i drugim online platformama. U današnje vrijeme teško je nabasati na osobu koja nema profil na nekoj od društvenih mreža, a među postojećim profilima neki su više popularni od drugih. Od aktualnih trendova ne bježe niti osobe iz javnog života, a mnoge se na internetu ponosno hvale svojim talentima, atributima i seksipilom. Iznimka nisu ni Bjelovarčanke koje na njihovim uobičajenim radnim mjestima inače viđamo u puno čednijim izdanjima od onih u kojima pale i žare online.

Među njima se svakako izdvaja stručnjakinja za EU fondove u bjelovarskoj Gradskoj upravi, diplomirana ekonomistica Ivana Bekavac. Već pogled na njezin Facebook profil otkriva kako se voli srediti i da je ponosna na svoju ljepotu, no prava raskoš je zapravo na Ivaninom TikTok profilu. U nastavku prilažemo jedan javno dostupan video, a kladimo se da ćete pogledati i ostale. Pa makar morali otvoriti TikTok profil!

 

Zanimljive uratke na društvenim mrežama objavljuje i bjelovarska poduzetnica Mirela Richter-Posavac. I pritom ne mislimo samo na njezine zdrave slastice po kojima je također poznata. Izazovne fotke, video prilozi s radionica plesa u donjem rublju i drugi detalji iz njezina privatnog života su, malo je reći, zanimljiviji i drugačiji od onoga što objavljuju njezine vršnjakinje.

 

Da se odlično drži za svoje godine (nedavno je postala ponosna baka) voli podsjetiti i bivša županijska pročelnica i šefica Doma za starije osobe, psihologinja Jasmina Radojčić, a društvenim mrežama uspješno pali i žali i učiteljica iz Kapele Matea Cipriš, o čijoj slavi su lokalni mediji već pisali u par navrata. Svojim osebujnim stilom voli se pohvaliti i jedna od rukovoditeljica u garešničkom Komunalcu Marta Klobučar.

 

 

Matea Cipriš
J. Radojčić

 

M. Cipriš

 

Marta Klobučar

 

M. Klobučar

 

Jasmina Radojčić

 

J. Radojčić

Zacijelo bi se u bespućima interneta našlo još kandidatkinja iz naše sredine koje bi mogle konkurirati damama koje smo mi izdvojili pa slobodno šaljite prijedloge i favorite!


PODIJELI S PRIJATELJIMA!