Ivan Beljan: Već sad odrađujem kaznu, vrijeme će pokazati koliko dugo

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Ivan Beljan, vršitelj dužnosti direktora Komunalija vodovoda, komentirao je naš članak o poništenju javnog natječaja za direktora te tvrtke. Beljan tvrdi da ništa nije prešutio tijekom predizborne kampanje kada je tvrdio da je jedini kandidat za župana koji dolazi iz realnog sektora.

„U kampanji nisam ništa prešutio. Komunalije jesu u društvenom vlasništvu, ali su se javljale na javne natječaje, konkurirale i radile poslove po cijeloj Hrvatskoj. U moje vrijeme izgradili smo preko 200 km vodovodne mreže bez reklamacije. Stvorili smo najbolje poduzeće u županiji za te radove, s najboljim referencama. Imali smo max 117 djelatnika, što će mojim nasljednicima biti teško dostižno. Je li to realni sektor ? Ostali Komunalci u širem okruženju ovaj dodatni posao na tržištu nisu željeli ili mogli raditi”, poručio je Beljan u komentaru na naš članak.
Dodao je i da menadžerska karijera, kao i karijere novinara, političara i drugih zanimanja ima svoje uspone i padove, no misli da u tome svemu treba sačuvati zdravlje, moral i radnu disciplinu.

„Gdje će tko sutra raditi Bog zna, ali roditeljska obaveza je raditi i školovati troje djece”, napomenuo je. Kazao je i da mu je želja da svi koji su otuđili nekome nešto trebaju to i vratiti i biti kažnjeni, ali i da o otuđenja novca u tvrtkama u kojima je bio na čelu ne želi govoriti zbog postupka koji je u tijeku.

„Ono što mi je želja da svi oni koji su otuđili nekom nešto trebaju to vratiti i biti kažnjeni. Imali smo u poduzeću i dvadesetak krađa plina za koje smo imali isti tretman. Ja po zapovjednoj odgovornosti već sad odrađujem kaznu, koliko ona bude sveukupno vrijeme će pokazati. Npr premijera su potkradali dvadesetak ministara pa nikaj”, poručio je.


PODIJELI S PRIJATELJIMA!