Počeo je Mali BOK: Dom kulture ispunjen najmlađim ljubiteljima predstava

PODIJELI S PRIJATELJIMA!

Jutros je u Domu kulture s predstavom ‘Ne može’ Boom teatra iz Zagreba počeo ‘Mali Bok’. Ova hvaljena predstava danas će biti održana čak tri puta, a sveukupno bjelovarski mališani će moći uživati u čak šest različitih predstava. 

Inače, od organizatora doznajemo da su gotovo sve ulaznice za predstave prodane što znači da vlada velika zainteresiranost prema ‘Malom BOK-u.’  

Razgovarali smo s glumcima popularne predstave ‘Ne može’ koja je premijeru imala u Zagrebu krajem prošle godine. 

-Predstava je rađena po motivima slikovnice ‘Ne može’ Vojka Vrućine. Radnja se znači događa u Splitu. Dva dječaka se igraju u parku i dolazi im jedna dama koja je iz Zagreba što je njima jako čudno. To je zapravo jedna edukativna predstava o inkluzivnosti i o prihvaćanju, gledanju gdje su sve granice i što se sve može i ne može. To je i jedna interaktivna predstava gdje komuniciramo s djecom i djecu sudjeluju u predstavi – kazao nam je glumac Roko Sikavica. 

Glumica Katarina Madirazza istaknula je zadovoljstvo što s predstavom sudjeluju na BOK festu. 

-Djeca su najiskrenija publika i kod njih čete točno znati kako im se dopala predstava i dat će ti iskrenu reakciju. Mislim da je važno da djeca idu u kazalište, da ih se odgaja tako. Što se tiče BOK festa, nije mi prvi put da sam ovdje, to se ne propušta, doći ću i na veliki BOK. Čujem da se slavi dvadeseti rođendan i da je BOK i službeno postao festival i ovo je zaista jedan od boljih festivals u Hrvatskoj – kazala je Madirazz. 


PODIJELI S PRIJATELJIMA!